Συστήματα αναγγελίας ανακοινώσεων και μουσικής

Συστήματα αναγγελίας ανακοινώσεων και μουσικής

Ένα σύστημα αναγγελίας – ανακοινώσεων – μουσικής ή εκκένωσης κτιρίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το συναντάμε κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους. Έχει εφαρμογές σε χώρους όπως:

  • Μεγάλα εμπορικά καταστήματα super market με σκοπό την ηχητική πληροφόρηση πελατών & προσωπικού.Επίσης μουσική κάλυψη των χώρων, και προβολή προιόντων με διαφήμηση.

  • Σχολεία – εκπαιδευτήρια – φροντιστήρια – αθλητικές εγκαταστάσεις

  • Μεγάλα parking αυτοκινήτων

  • Νοσοκομεία – ξενοδοχεία

  • Θέατρα – γήπεδα

  • Εργοστάσια

  • Πλοία

Και οπουδήποτε θα πρέπει να γίνεται ηχητική ενημέρωση κοινού ή κάλυψη μουσικής.
Εξιδικευμένα μηχανήματα όπως μικρόφωνα – μεγάφωνα – ενισχυτές και συσκευές αναπαραγωγής υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν εξαιρετική ηχητική απόδοση σε κάθε χώρο με εγγυημένα αποτελέσματα.
Προτείνουμε και εγκαθιστούμε συστήματα αναγγελίας ανακοινώσεων και μουσικής PLENA της BOSCH
Όλα τα προϊόντα ενος ηχοσυστημάτος Plena Easy Line προσφέρουν εξαιρετικό ήχο και αντιληπτικότητα ομιλίας χάρη σε μια ευφυή προσέγγιση εξισορρόπησης με ενσωματωμένους περιοριστές.Πλήρως επεκτάσιμα – αναβαθμίσιμα που εξασφαλίζουν την επένδυσή σας στο μέλλον

bosch plenabosch logoBosch enisxites

Διαθέτουμε μεγάφωνα για κάθε σκοπό, από ανακοινώσεις εργοστασίου μέχρι μουσική ξενοδοχείου. Τα παρελκόμενα τοποθέτησης απλουστεύουν την εγκατάσταση και διευκολύνουν τη διαμόρφωση της βέλτιστης τοποθέτησης.

Για εσωτερικούς χώρους, η Bosch παρέχει μια ευρεία γκάμα μεγαφώνων επίτοιχα, στήλης και οροφής. Για εφαρμογές εξωτερικού χώρου, προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή μεγαφώνων επίτοιχων και χοάνης. Οι προβολείς ήχου της Bosch μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο.

Οι ρυθμιστές ελέγχου έντασης και οι επιλογείς προγράμματος υποστηρίζουν ένα πλήθος μουσικών προγραμμάτων, τοπική ρύθμιση της έντασης και ανακοινώσεις έκτακτης ανάγκης πλήρους έντασης.

Όλοι οι ενισχυτές είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Ικανοποιούν τις απαιτήσεις ισχύος για πολλές εφαρμογές και είναι εξοπλισμένοι με τυπικές εξόδους γραμμής ΡΑ 100V. Για εγγυημένη αξιοπιστία, περιλαμβάνουν επίσης προστασία από υπερφόρτωση.

Scroll to Top
Scroll to Top